WAP手机版 RSS订阅 加入收藏  设为首页
外语考试
当前位置:首页 > 外语考试

2017专四真题参考答案

时间:2017/4/28 19:42:17   作者:星火英语   来源:星火英语   阅读:172   评论:0
内容摘要:2017专四刚刚落下帷幕,大家是否对专四的答案十分好奇并期待呢?那么为了满足大家的好奇心和极其想要对照参考答案的愿望,小编为大家献上新鲜出炉的2017专四参考答案,供大家参考~PartⅠ DICTATIONLearning Sympathy A big part of being...

2017专四刚刚落下帷幕,大家是否对专四的答案十分好奇并期待呢?那么为了满足大家的好奇心和极其想要对照参考答案的愿望,小编为大家献上新鲜出炉的2017专四参考答案,供大家参考~

 

 

PartⅠ  DICTATION

 

Learning  Sympathy

 

    A big part of being human is feeling sympathy, / but how early on in our lives do we learn this? / Scientists find that babies respond to other people / by crying when other babies cry. / However, babies can’t distinguish between themselves and others / until they’re eighteen to twenty months old. / Toddlers start to show concern for others around this time. / Kids also begin to do things like comforting other people. / And by the time they’re three, / most children will try to protect a victim in a fight.

 

 

 

 

 

PartⅡ LISTENING COMPREHENSION

 

SECTION A TALK

 

1. aphysical classroom

2. acoherent concept

3. personalizedcurriculum

4. (more) meaningful practice

5. feedback

6. collaborative learning

7. questionand answer

8. fundamental human right

9. lifelonglearning

10. innovation

 

SECTION B  CONVERSATIONS

 

1.      What’s wrong with the man’s computer?

答案:A. It has wiped the data from the flash drive.

 

2.      How will the man be compensated if the computer can’t be fixed?

答案:C. Get a new computer.

 

3.      How did the man feel about the woman’s offer of compensation?

答案:D. Dissatisfied.

 

4.    When will the service engineer come to fix the computer?

答案:B. After 8:30 tomorrow morning.

 

5.    What is the man’s phone number?

 答案:A. 6574-3205.

 

6.      What should we do if our neighbors didn’t reach out?

答案:B.Introduce ourselves first.

 

7.      Which is the best way to handle a noisy neighbor?

答案:C.Give him a reason to stop.

 

8.      What should we do if we have a nosy neighbor?

答案:D.Don’t answer their questions.

 

9.      How long do we expect our neighbors tostay?

答案:B. Five to ten minutes.

 

10.  Where can we get more information on this topic?

答案:D. CBS news website.

 

 

 

Part III  LANGUAGE USAGE

 

 

11.B. Whatever

12.A. on which

13.C. women drivers

14.B. present event for tentativeness

15.D. make a suggestion

16.B. disappointment

17.D. would later make

18.C. to have been created

19.A. would have been...had been

20.C. that

21.B. characters

22.D. ensure

23.B. relieve

24.A. releases

25.C. indicative

26.B. eye

27.A. critically

28.C. on

29.D. bound

30.A. invariably

 

 

Part IV CLOZE

 

 

31.[F]implications

32.[N]single

33.[B]barely

34.[L]online

35.[C]demise

36.[M]rising

37.[I]naturally

38.[G]leaf

39.[H]lost

40.[J]object

 

 

 

Part V READING COMPREHENSION

 

 

 

SECTION A MULTIPLE CHOICEQUESTIONS

 

 

PASSAGE ONE

 

41. In Para. 4, the phrase “hit the jackpot” means               according to the context.

答案:C. broke one of the objects

 

42. It can be concluded from Paras. 5 and 6 that              .

答案:D. people hold entirely different views on the issue

 

43. How did the author feel about the treasure from the Atocha (Para. 7)?

答案:A. She was glad that people can have a chance to see the treasure.

 

PASSAGE TWO

 

44.It can be learned from the beginning that Miriam’s attitude towards love between her and Paul is              .

答案:C.pessimistic

 

45.The narration in Para.3 tells us that Miriam had all the following feelings EXCEPT              .

答案:A. delight

 

46.Which of the following statements is CORRECT about the family’s response to Paul’s mockery?

答案:B. Every member except Miriam was amused.

 

PASSAGE THREE

 

47. Why does the author give two examples in Para.2?

答案:A. To show that literacy is interpreted in different ways.

 

48. According to the author, the following are some of the defining features of literacy EXCEPT             .

答案:D. independent

 

49.Which of the following statements about reading and writing is CORRECT?

答案:C. Reading often requires more immediate interaction than writing.

 

50. What do the last two paragraphs mainly focus on(Paras. 10 and 11)?

答案:B. Effects ofilliteracy and associated problems.

 

SECTION B SHORT ANSWERQUESTIONS

说明:简答题答案不唯一,意思对即可。

 

PASSAGE ONE

 

51. What does This in Para. 2 refer to?

答案:Leprechauns’ treasure hoard.

 

52. Why did Fisher have to battle in the courtsafter he found the treasure (Para. 4)?

答案:Becausehe was sued for the ownership of the find.

 

PASSAGE TWO

 

53. Why did Miriam wear a new net blouse on Sunday afternoon?

答案:Because she wanted to look beautiful and arouse Paul’s attention.

 

54. What is the meaning of the sentence “... he would spare neither himself nor anybody else” in Para. 5?

答案:He would do something cruel to himself and people around.

 

PASSAGE THREE

 

55. Explain the meaning of the last sentence of Para.11 according to the context.

答案:Illiteratepeople may also have knowledge and wisdom.

 

 

 

 

Part VI WRITING

 

参考范文

 

With intelligent machines to do the thinking, will our brains get lazy?

    

     Nowadays, people are enjoying one of the greatest technological boom times in human history. Many aspects of people’sdaily life have undergone considerable changes because of the recent development in artificial intelligence. In spite of many benefits brought by intelligent machines, it has been concerned that our brains will get lazy with intelligent machines to do the thinking. In my opinion, artificial intelligence will help our brains get more creativeinstead.

 

    Artificial intelligence has already made its way into our work field and completely renovated people’s lifestyle. Admittedly, a lot of work has been done by intelligent machines. It seems that the function of people has been weakened and people’s brain has been replaced.As a matter of fact, thanks to artificial intelligence, people can expand their creative energy and add new varieties. Simply speaking, when people are free from tedious, repetitive, sometimes even dangerous and risky work, the work efficiency has undoubtedly been improved. As a result, people can spare more time to do what they want and pursue what they dream of, which is the premise of creativity. Moreover, creativity stems primarily from knowledge and thinking. Once people have opportunities to do more thinking and learn more knowledge, their intelligence would be enhanced rather than weakened.

 

    Actually, intelligent machines are the exhibition of people’s high degree of creative power.No matter how technologies develop, it should be noted that technologies should bepeople-oriented, and then we may embrace a more enlightening and intelligent society.

 

说明:以上答案仅供考生估分参考使用.


Copyright ©2017 www.gdlsgz.com